Σχετικά με Μας

Mε ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην  CTC AUTOMOTIVE LTD, τον όμιλο Michelin για την κυπριακή αγορά. Ο Όμιλος CTC, που ήδη διαθέτει έναν εκτενή κατάλογο με διεθνούς φήμης προϊόντα, θεωρεί ιδιαίτερα τιμητική την εμπιστοσύνη μιας διεθνώς αναγνωρισμένης μάρκας, όπως η Michelin, για την εισαγωγή, τη διάθεση και τη διανομή της μεγάλης γκάμας των προϊόντων της.

Επιπλέον, η CTC AUTOMOTIVE διαθέτει στην κυπριακή αγορά και άλλες μάρκες του Ομίλου Michelin, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών και των επαγγελματιών, όπως η BFGoodrich και Riken.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών, η CTC AUTOMOTIVE έχει συγκροτήσει ειδική ομάδα, στελεχωμένη από έμπειρους επαγγελματίες που θα παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση για την επιλογή του κατάλληλου ελαστικού, ανάλογα με τον τύπο του οχήματος.

Τα ελαστικά Michelin θα είναι διαθέσιμα σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές σε όλη την Κύπρο.

Ο Όμιλος CTC  θεωρεί ιδιαίτερα τιμητική την επιλογή του από μια κορυφαία εταιρεία διεθνούς κύρους όπως η Michelin, με παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα. Η εμπιστοσύνη της Michelin αποδεικνύει το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των ανθρώπων του Ομίλου CTC και τη δέσμευση του να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό ποιοτικά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση. Γι’αυτό όλοι μας νιώθουμε πολύ υπερήφανοι.

 

Λευκωσία 1η Νοεμβρίου 2020