Η MICHELIN παρουσιάζει την γκάμα επαγγελματικών ελαστικών για λεωφορεία, φορτηγά και χωματουργικά, με την δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η Michelin παρουσιάζει την μεγάλη γκάμα ελαστικών X® MULTI™, X® COACH™, X® WORKS™ & Χ® MULTI™ ENERGY™, με την δυνατότητα χαμηλότερης κατανάλωσης, πρόσφυση με μεγάλη διάρκεια ζωής, περισσότερα χιλιόμετρα και καλύτερο φρενάρισμα. Προμηθευτείτε τα επαγγελματικά ελαστικά MICHELIN από όλους τους μεταπωλητές σε όλη την Κύπρο ή κατόπιν παραγγελίας.

Περισσότεροι επαγγελματίες επωφελούνται από την γκάμα X® MULTI™

Michelin X Banner

Η γκάμα MICHELIN X® MULTI , η οποία μέχρι τώρα κάλυπτε κυρίως την ανάγκη της αγοράς για ελαστικά σε διάσταση 315/70 R22.5, επεκτάθηκε  και πλέον συμπεριλαμβάνει και τη διάσταση 315/80 R22.5.

Το MICHELIN X® MULTI Z για κατευθυντήριους άξονες,  προσφέρει 15% μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του και ενσωματώνει τις τεχνολογίες REGENION, FORCION και INFINICOIL.

Το MICHELIN X® MULTI™ D για κινητήριους άξονες, προσφέρει  10% μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Το πέλμα του ενσωματώνει την τεχνολογία REGENION, ενώ  ο σκελετός του την τεχνολογία POWERCOIL.

Michelin X Tyres
Michelin X Tyres Table 1
Michelin X Tyres Table 2
Michelin X Tyres Table 3

Μεγιστοποιήστε την ενεργειακή αποτελεσματικότητα για πολλαπλές χρήσεις με περισσότερα χιλιόμετρα, απόδοση και ασφάλεια με τα ελαστικά MICHELIN X® MULTI™ ENERGY™.

Michelin X Multi Energy Banner

To MICHELIN X® MULTIENERGY D με διαστάσεις 315/70 R 22.5, παρέχουν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων μέχρι και -1.2L / 100 χλμ., μειωμένες εκπομπές CO2 ( -3.3 T μειωμένες εκπομπές CO2 ανά / 100 000 χλμ.).

Υψηλό επίπεδο πρόσφυσης με την τεχνολογία REGENION σε όλη την διάρκεια ζωής του ελαστικού, με Ευρωπαϊκές ετικετογραφήσεις B στην πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος.

Michelin X Multi Energy Tyres Table 1
Michelin X Multi Energy Tyres Table 2
Michelin X Multi Energy Tyres Table 3

Απόλυτη σιγουριά με τον καλύτερο σύμμαχο για εσάς και τα λεωφορεία σας, με την γκάμα ελαστικών MICHELIN X® COACH™.

Michelin X Coach Banner

Σχεδιασμένο με ασφάλεια, πρόσφυση και επιδόσεις στην πρώτη γραμμή για στόλους πούλμαν και λεωφορείων που λειτουργούν σε περιφερειακά και γραμμικά περιβάλλοντα μεταφορών.

Εξαιρετικός χειρισμός – Τεχνολογία Infini-Coil® – παρέχει σταθερό αποτύπωμα και βοηθά στην προστασία του περιβλήματος από κινδύνους στο δρόμο λόγω ενός ¼ μιλίου χαλύβδινου καλωδίου τυλιγμένο περιφερειακά γύρω από το περίβλημα

Regenion Tread Sculpture – βοηθά στη βελτίωση του αποτυπώματος από καουτσούκ στο δρόμο, ενώ διατηρεί το κράτημα καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του πέλματος

Απόδοση Χιλιόμετρα – Σχεδιασμένο για βελτιωμένη απόσταση σε μίλια με βάση την αυξημένη επαφή από καουτσούκ και το σταθερό αποτύπωμα σχεδιασμένο να μειώνει την ακανόνιστη φθορά

Michelin X Coach Z Mini-Banner
Michelin X Coach Z Card 1
Michelin X Coach Z Card 2
Michelin X Coach Z Card 3
Michelin X Coach XD Mini-Banner
Michelin X Coach XD Card 1
Michelin X Coach XD Card 2
Michelin X Coach XD Card 3

Αξιόπιστη και σύγχρονη γκάμα ελαστικών, για πρόσβαση στο εργοτάξιο, βελτιστοποιημένη απόδοση σε χιλιόμετρα, εξοικονόμηση καυσίμων και προστασία του περιβάλλοντος με τα MICHELIN X® WORKS™.

Michelin X Works Banner

Μείωση του κόστους για τα ελαστικά, χάρη στην εξαιρετική διάρκεια ζωής που την ενισχύει η τεχνολογία CARBION™. Η ειδική σχεδίαση του πέλματος και του σκελετού βοηθά τα ελαστικά MICHELIN X® WORKS™ να αντέχουν σε συχνά χτυπήματα, και με καλύτερο έλεγχο στο δρόμο.

Michelin X Works Mini-Banner
Michelin X Works ZD Card 1
Michelin X Works ZD Card 2
Michelin X Works ZD Card 3
Michelin X Works ZD Tyres Table
Michelin X Works T Mini-Banner
Michelin X Works T Card 1
Michelin X Works T Card 2
Michelin X Works T Card 3
Michelin X Works T Tyres Table
Michelin X Works HD ZD Mini-Banner
Michelin X Works HD ZD Card 1
Michelin X Works HD ZD Card 2
Michelin X Works HD ZD Card 3
Michelin X Works HD ZD Tyres Table

Αποκλειστικοί διανομείς των ελαστικών MICHELIN στην Κύπρο, η CTC AUTOMOTIVE.